IDEA per B-SIDES

AJUDEM NEGOCIS DE VIATGES AMB LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CONEIXEMENT PER APROFITAR LES EINES EN LÍNIA MÉS ADEQUADES. DES DE LA CREACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS A L’ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ COMERCIAL COMPLETA. COM DIUEN, TOT COMENÇA AMB UNA IDEA.
CONSULTEU ELS NOSTRES SERVEIS I DESCOBREIX COM PODEM AJUDAR A FER CRÉIXER EL VOSTRE NEGOCI DE VIATGES:
MARCA

Els nostres projectes van des de la definició de la identitat de marca, l’estratègia de marca, la identitat de marca i corporativa, els elements de disseny relacionats i la millora de l’experiència global de la marca. Començant per la creació de logotips fins a completar l’actualització del lloc.

ESTRATÈGIA DE XARXES SOCIALS

Analitzem la vostra estratègia actual de màrqueting a les xarxes socials i, amb les nostra perspectiva de mercat i els vostres objectius, crearem un full de ruta basat en les motivacions de l’audiència i les oportunitats dels vostres canals.

CONSULTORIA DE XARXES SOCIALS

El comportament dels consumidors varia segons la plataforma. Per tant, sempre hem de vigilar el nostre públic diana i com establir i assolir els nostres objectius en un panorama de xarxes socials en constant canvi.

CREACIÓ DE CONTINGUT DIGITAL

Escrivim, dissenyem, animem i filmem contingut creatiu basant-nos en una informació breu i rellevant, en les últimes tendències del mercat i en idees humanes. Sempre seguint el que necessitin els teus canals i xarxes socials.

COPYWRITING

Trobem el to de veu adequat per a la vostra marca i us proporcionem els missatges i els títols adequats per a les vostres publicacions. Cobrim diversos idiomes gràcies a la nostra xarxa de talents: anglès, castellà, català, hongarès, italià.

Community management

Gestionem els vostres canals i xarxes socials, supervisem i moderem la comunicació amb el vostre públic, d’acord amb el to de veu de la vostra marca. Assegurem una comunicació de persona a persona amb tots els vostres seguidors.

CALENDARi per xarxes socials

Creem calendaris de xarxes socials setmanals, mensuals, fins i tot anuals, amb el contingut visual, les publicacions i els subtítols adequats.

SOCIAL MEDIA PAID ADVERTISING
 • Facebook advertising       
 • Instagram advertising
 • Pinterest advertising
 • Twitter advertising  
ESTRATÈGIA SEO
 • Search engine optimisation (SEO)
 • Search engine analysis
 • Keywords management
 • Website analysis
El nostre mètode de treball:
 1. Entendre els teus objectius
 2. Definir el teu públic objectiu
 3. Trobar la idea de comunicació adequada i els missatges relacionats
 4. Creació de la vostra estratègia en xarxes socials
 5. Creació de contingut específic per canal (text, imatge, vídeo, etc.)
 6. Supervisió de campanyes de publicitat orgànica i de pagament
 7. Informes i avaluació