BENVINGUTS A B-SIDES!

SOM UNA AGÈNCIA DE PUBLICITAT I CONTINGUTS DEDICADA A EMPRESES DE VIATGES.

Estem orgullosos del nostre enfocament professional, comunicació amable orientada al client i dedicació per oferir un servei excepcional. Amb més de 15 anys d’experiència en publicitat, màrqueting i comunicació, i gairebé 100 països recorreguts i viatges incomptables, creiem que som el que busqueu. Ajudem a les empreses de viatges amb la nostra experiència i coneixement per aprofitar les eines i xarxes socials de la manera més adequada. T’ajudem a establir la teva marca, implicar significativament els teus clients i augmentar les vendes. També tenim una profunda comprensió del món de les marques i som experts en donar vida als missatges de marca. Ho fem a través de contingut creatiu que respon a les possibilitats tècniques de cada plataforma i genera rellevància per a cada públic. Estem aquí per ajudar-vos amb la vostra estratègia social, creació i execució de contingut.

Els nostres serveis:
SÍ, PENSEM VIRAL. DES DE LA CREACIÓ DE CONTINGUTS DIGITALS A L’ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ COMERCIAL COMPLETA. COM BÉ SAPS, TOT COMENÇA AMB UNA IDEA.
DES DE SERVEIS DE FOTOGRAFIA, POSTPRODUCCIÓ D’IMATGES O UN BANC D’IMATGES DE VIATGE, TOT EL QUE NECESSITEU PER TENIR EL VOSTRE CONTINGUT DIGITAL PERFECTE.
CREACIÓ DE CONTINGUTS DE VÍDEO SOBRE EL SEU SERVEI, OFERTA O ALLOTJAMENT AMB POST-PRODUCCIÓ I ANIMACIONS COMPLETES? AQUEST ÉS EL VOSTRE LLOC!
PLANS DE CAP DE SETMANA? PLANIFICACIÓ DE RUTES PEL TEU NEGOCI? DES D’ITINERARIS SIMPLES A LLISTES COMPLETS DE DESITJOS. HEM RECORREGUT EL MÓN. ARA ET TOCA TU, T’HO PLANIFIQUEM.
DEIXEU-VOS INSPIRAR PEL NOSTRE FAMÓS BLOG DE VIATGES I LES SEVES XARXES SOCIALS. CONSULTEU LES ÚLTIMES NOVETATS DE VIATGE A BESIDES THE OBVIOUS.
POSEU-VOS EN CONTACTE SI BUSQUEU RESPOSTES A…
  • Com millorar la vostra marca de viatges i la seva comunicació?
  • Com atreure més visitants i més consumidors?
  • Com ser rellevant i estar actualitzat per als vostres visitants?
  • Com vendre el vostre servei durant una pandèmia i més enllà?
PER QUÈ NOSALTRES?

Som una start-up amb un equip 100% en remot, la qual cosa significa que les despeses del treball presencial no es repercuteixen al client. Sona bé? A més d’això, som súper ràpids, eficaços i dedicats als nostres clients i als seus objectius únicament, sense discussions i rondes d’aprovació interna innecessàries. Tingueu en compte que treballem només per a un nombre limitat de clients, ja que el nostre objectiu sempre és la qualitat per sobre de la quantitat. Per tant, no perdis la teva ocasió! Coneix-nos per prendre un cafè virtual i xatejar si cerques un soci experimentat. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres de manera totalment confidencial i sense compromís per discutir com podem donar millor suport al vostre negoci. No dubteu a posar-vos en contacte amb la informació de contacte següent.